
کاربرد لامپ UV در تصفیه آب
1402-10-12
انتخاب ویلچر و خرید آن یکی از چالش هایی است که همواره کاربران ویلچر با آن دست و پنجه نرم می کنند و از آنجا که پس از خرید ویلچر بایستی تا مدت زیادی از آن استفاده کنند،فرآیند انتخاب ویلچر بسیار با اهمیت بوده و از این رو بسیار زمانبر و بعضاً با صرف انرژی زیاد،همراه خواهد بود .بنابراین کاربران ویلچر بایستی پارامترهای تاثیر گذار در انتخاب ویلچر را به یاد داشته باشند تا بتوانند بهترین ویلچر متناسب با شرایط خود را انتخاب و خریداری نمایند.بنابراین برای مطالعه ۸ نکته مهم درانتخاب و خرید ویلچر در ادامه با کالا طب همراه باشید.
1) اندازه مناسب نشیمنگاه صندلی : صندلی بیش از حد باریک، احتمال آسیب به پوست را افزایش داده و یا حتی ممکن است باعث ایجاد جراحت در پوست شود. از طرفی صندلی بیش از حد بزرگ، باعث چرخش پاهای کاربر شده و بر لگن شخص فشار وارد میکند.
2)اندازه مناسب عمق صندلی : عمق صندلی باید بگونه ای باشد که پاها بصورت کشیده شده و رو به جلو باشد،یا به عبارت دیگر برای افراد با قد کوتاه و یا قد بلند، پاها بصورت کشیده و جاپایی دقیقاً زیر پاها قرار گرفته باشد.
3) اندازه مناسب پشتی صندلی : پشتی صندلی با اندازه مناسب باید بطوری باشد که تمام کمر را پوشش داده تا از فشار بیش از حد به ستون فقرات جلوگیری کند.
4) میزان ارتفاع نشیمنگاه از سطح زمین : میزان ارتفاع صحیح نشیمنگاه از زمین،نباید آنقدر زیاد باشد که کاربر هنگام پیاده از شدن از ویلچر با مشکل مواجه شود و یا نباید آنقدر کم باشد که پاها بر روی زمین کشیده شده و زانوها براحتی خم شوند. بصورت تقریبی برای کودکان ارتفاع مناسب 44.5 سانت و برای افراد بزرگسال این میزان بین 49.5 تا 52 سانت و برای افراد باقد بلند 54.6 سانت میباشد.
5) انتخاب نوع مناسب زیر دستی : اولین نوع زیر دستی ها ،از نوع ثابت بوده که قابل جداشدن نیست. نوع دیگر زیر دستی متحرک بوده که به سوارشدن یا پیاده شدن آسان کاربر، کمک شایانی میکند. زیردستی دیگر از نوع میز تحریر بوده که برای مطالعه نمودن با ویلچر روی میز بسیار مناسب بوده و نیز برای غذاخوردن کاربر روی میز قابل استفاده است.
6) انتخاب نوع مناسب زیر پایی : زیرپایی ویلچر بر دو گونه است.نوع اول بصورت ثابت و غیر قابل جداشدن میباشد و نوع دوم بصورت متحرک و جداشدنی هست . در مواردی که کاربر از بالابر استفاده میکند باید حتماً از ویلچر با جاپایی متحرک استفاده کرده تا انتقال شخص از روی ویلچر به مکان مورد نظر،بدرستی صورت پذیرد.
7) انتخاب ویلچر بر اساس وزن کاربر : بصورت کلی ویلچر استاندارد تا حدود 120 کیلوگرم تحمل وزن داشته ولی ویلچرهای سنگین وزن از 120 تا 160 کیلوگرم تحمل وزن دارند
8) انتخاب پشتی ساده یا برانکاردی ؟ معمولاً پشتی اکثر ویلچرها بصورت ثابت و غیر قابل حرکت است. اما زمانیکه بنابر توصیه پزشکان مبنی بر استراحت شخص جهت وارد شدن کمترین فشار به کمر یا ستون فقرات استفاده از ویلچر ضرورت داشته باشد، انتخاب ویلچر برانکاردی بصورت موکد پیشنهاد میشود. البته این ویلچر برای افراد مبتلا به زخم بستر نیز توصیه میشود.
مهارتهای مورد نیاز کار با ویلچر
ویلچری که با حالات چهره کنترل میشود
14 نکته مهم درباره افزایش عمر مفید ویلچر
بهترین ورزشهایی که با ویلچر میشه انجام داد
آشنایی با انواع ویلچر و تفاوت های بین آنها
لطفا ابتدا وارد شوید.
ورود به سیستم
یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتمهای محبوب ایجاد کنید.
ورود به سیستمیک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.
ورود به سیستم