تفاوت های میان شیردوش برقی و دستی

نوشته شده در تاریخ1398-01-21 توسط 6531

بهترین تغذیه برای نوزاد، شیر مادر است. دستگاه شیردوش به نوعی دستیار مادر بوده و جهت ذخیره سازی شیر،کمک شایانی به مادر می‌کند و البته شیردوش به اتصال مجاری شیر به دهان نوزاد و بیرون آوردن نوک سینه های صاف، کمک کرده تا نوزاد راحت تر بتواند سینه مادر را به دهان بگیرد.

شیردوش‌های دستی:

شیردوش دستی،با نیروی دست کار می کند. زمانی که با دست تلمبه را فشار دهید، شیر از سینه خارج می‌­شود. شیردوش‌ دستی نسبت به شیردوش برقی سبک‌تر، ارزان‌تر و کم صداتر بوده و جای کمتری را اشغال می­ کند.

شیردوش های برقی:

از نکات مثبت این نوع شیردوش‌ها، سرعت بالا و سهولت در استفاده از آن ها است. شیردوش برقی با استفاده از باتری یا اتصال کابل برق به پریز و روشن شدن موتور شیردوش کار می‌کند. این نوع شیردوش ها ممکن است بیش از یک شلنگ متصل به شیردوش داشته باشند. در شیردوش برقی،می‌توان درجه مکش را کاهش یا افزایش داد. بعضی از شیردوش های برقی را میتوانید روی الگوهای مختلف مکش تنظیم کنید. سهولت استفاده به همراه کارایی بالا از نکات مثبت شیردوش برقی به شمار میرود. مادران شاغل و مادرانی که نیاز به استفاده مکرر و متعدد از دستگاه شیردوش دارند، معمولاً شیردوش‌ برقی را انتخاب می‌کنند. با بعضی از شیردوش‌های برقی می‌توان هر دو سینه را بصورت همزمان، دوشید.بهترین زمان دوشیدن شیر و تغذیه نوزاد با شیشه،زمانی است که نوزاد 3 تا 4 هفتـه دارد.

به این دلیل که این نوع شیردوش با برق یا باتری کار می کند مادر باید در زمانی که برق یا باتری در دسترس نیست احتیاط لازم را انجام دهد. به همین منظور در مواقعی که بیرون از منزل هستید یک شیردوش دستی همراه خود داشته باشید.البته شیردوش بیمارستانی که در نوع خود از نظر مکش و کیفیت در رتبه بالاتری برخوردار است.

حالا سوال این است که شیردوش برقی خوبه یا دستی؟

ممکن است این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که کدام نوع شیردوش می تواند یاری دهنده شما در امر شیردهی به نوزاد دلبندتان باشد. به طور کلی انواع و اقسام شیر دوش های دستی و برقی وجود دارد،اما بسته به نیاز و راحتی مادران، شیر دوش برقی قابلیت بهتری در تنظیم مکش و ماساژ سینه برای بهره وری بهتر در شیردهی دارد.

البته این مورد را در نظر داشته باشید که ممکن است سطح مکشی که در آن برای مادری به راحتی شیر دوشیده می شود برای شما شکنجه محسوب شود. اگر به دنبال کارایی بالاتر هستید می توانید با پرداخت هزینه‌ بیشتر دستگاهی را بخرید که تعداد مکش آن در هر دقیقه و قدرت مکش آن بیشتر بوده و از توانایی دوشیدن مضاعف برخوردار باشد.

شیردوشی که بتوان با آن بصورت همزمان هر دو سینه را دوشید، زمان دوشیدن را به کمتر از نصف می‌رساند. چرا که دوشیدن هر یک از سینه‌ها به طور جداگانه تقریباً 30 دقیقه طول می‌کشد ولی دوشیدن همزمان حدوداً 12 دقیقه به طول می‌انجامد، که به علت تخلیه کامل هر دو سینه تولید شیر را تحریک می‌کند.

منبع : baby-center

محصولات مرتبط
موجود نیست
0 تومان
خلاصه ویژگیهای شیردوش بیمارستانی: برند: نیومامیلات (New mamilat) فاقد مواد مضر در قطعات تماس با شیر منبع تغذیه: برق شهری دارای محافظ سینه برخورداری از فیلتر آنتی باکتریال شلنگ هوا از جنس PVC توان مصرفی: 184...
نوشته‌های مرتبط

راهنمای جامع خرید شیردوش برقی مادران

توسطمحتوا پردازان کالا طب 2332 1402-09-26

پنج شیردوش بیمارستانی برتر در سال 2018

توسطمحتوا پردازان کالا طب 1916 1397-12-06
ارسال نظر
پاسخ دهید

فهرست

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم